patroon
Hamith logo

The world of

Glenn de Randamie

Als rustig kind groeide Glenn op in het dorp 't Harde. Hij vond het heerlijk om op zichzelf te zijn en boeken te lezen, alleen in zijn hoogslaper. Als kind bewoog hij tussen vrolijk en blij en onzekerheid vanwege zijn stotteren. Als puber werd hij zelfverzekerder. Hij kreeg namelijk een duidelijk doel voor ogen: Hiphop artiest worden. Onder de vleugels van zijn broer Kevin, artiestennaam Blackstar, ontwikkelde hij zich tot de artiest die hij hedendaags is.

patroon

with us since

2022

Leer Glenn kennen

Onderzoekend

Doelgericht

Behulpzaam

Energiek

Glenn de Randamie

Typhoon2
play
Schermafbeelding 2022 11 02 om 16 14 38

"'I was blind but now I see amazing grace.' Dat is wat God met mij heeft gedaan"

Typhoon3

Paulo Coelho - Aan de oever van de Pierda huilde ik

Inspiratiebron

Ik had moeite met het religieuze stuk, het vastzetten van de heilige geest. De naam God was bezoedeld en van de naam religie kreeg ik een vieze nasmaak. Daarom ben ik God 'Lieve Lieve' gaan noemen.


Door het boek 'Aan de oever van De Piedra huilde ik' van Paulo Coelho realiseerde ik mij dat het niet uitmaakt hoe je God noemde, maar dat je hem moet aanroepen. Daardoor kon ik het onderscheid maken van wat de wereld van God heeft gemaakt en mijn persoonlijke relatie met God. Daardoor kon ik God weer God noemen.

Belangrijke momenten van Glenn

BR103595

Winnen Grote prijs van Nederland

2004

Typhoon5

Het 'vinden' van Lobi da Basi in Suriname

2010

Typhoon6

De eerste ontmoeting met Bart

2022

Hiphop is the courage for you to be you

Waarom ik speel

Hiphop heeft mij de vrijbrief gegeven die de hele wereld mij niet kon geven. Ik kon mijzelf zijn. Het heeft mij enorm geholpen in het vinden van wie ik ben.

Typhoon9
Typhoon8juist

2022

Geïntroduceerd bij Hamith

Ik ontmoette Bart samen met Kingsley in Zwolle. We kregen het al snel over Jezus en hebben gelijk afgesproken, je voelde gewoon magie. Daarna bleef het rond sudderen. Dat had ik, maar dat had Bart ook. Op een gegeven moment zei hij: 'Als je hulp nodig hebt, laat het dan weten.' Zo is het gegroeid dat hij hier over de vloer komt en mee gaat naar al mijn shows. Hij staat als coach omschreven, maar ik zou hem omschrijven als broeder, een baas.

Wat heeft Hamith jou gebracht?

Naast het zijn van Bart heeft het mij ook een heel goed netwerk opgeleverd. Ik krijg nu voedingscoaching van voedingscoach Reda, dat mij enorm helpt in mijn energie tijdens shows. Daarnaast hebben we een appgroep met Cody en Kingsley, waar we van elkaar leren, we verhogen elkaar. Sinds Hamith heeft dat een hele grote meerwaarde gehad.

Glenn10