patroon
Hamith logo

The world of

Godfried Roemeratoe

Godfried werd geboren in Vlissingen, Zeeland en groeide op in Oost-Souburg, een dorp vlakbij Vlissingen. Hij groeide op in een gezin van zes, met zijn moeder Dolly en vader Siegfried, en als jongste van zijn familie heeft hij drie oudere broers: Milton, Renzo en Geraldo.

patroon

with us since

2021

Leer Godfried kennen

Loyaliteit

Echt

Liefdevol

Godfried Roemeratoe

Hamith 7230 1

Al op jonge leeftijd verliet Godfried zijn ouderlijk huis in Oost-Souburg om in Hengelo te gaan voetballen. Naast voetbal is hij graag bij zijn familie en vrienden, kijkt hij graag series en films. Soms doet hij aan boksen, gaat hij wandelen, leest hij een boek of luistert hij naar een podcast. Op een dag zou hij graag de wereld rondreizen.

Belangrijke momenten van Godfried

Hamith 7108 2

Gedoopt

2021

Hamith 6831

5 keer oom worden

2020 / 2012

Hamith 7409

Verhuizen naar Hengelo

2014

Hamith 7084

Oma overleden

2011

Positiviteit delen

Mijn reden om te spelen

Ik voetbal omdat ik talent heb gekregen en ik wil onderzoeken hoe ver ik kan komen. Ik hoop een grote gemeenschap te creëren, omdat ik mijn visie op het leven met andere mensen wil delen. Zeker bij jongere mensen. Ik hoop ze te kunnen motiveren en positiviteit te delen!

Hamith 7425

Ik voetbalde bij JVOZ in Zeeland. Toen ze een samenwerking aangingen met FC Twente mochten er af en toe wat spelers stage lopen bij FC Twente. Ik werd geselecteerd voor zo'n stage en zo werd ik gescout.

2021

Geïntroduceerd bij Hamith

De eerste keer dat ik over Hamith hoorde was in 2021. Toen ik bij FC Twente Onder 19 speelde, kwam Bart van Vliet bij ons team om ons te helpen een beter team te worden. Hij was één seizoen bij ons en in dat seizoen zijn er veel dingen gebeurd die ik leuk vond. Na dat seizoen verliet Bart de club, maar ik hield nauw contact.

Hamith 7025

Onze connectie

"Ik zie hem als een grote broer"

Ik ken Bart nu een paar jaar. Ik zie hem als een grote broer die over mij waakt en die mij helpt om de beste versie van mezelf te zijn als persoon en als voetballer. Het team om me heen bij Hamith is zeer professioneel en ze zullen me helpen met alles wat ik nodig heb!

Hamith 7298

Andere professionals