patroon
Hamith logo

The world of

Kingsley Ehizibue

Kingsley is geboren in München, Duitsland. Hij groeide op in Zwolle. Zijn vader Goddy, moeder Blessing, zus Danielle en broer Emmanuel en zijn hechte vrienden zijn erg belangrijk voor hem. In zijn vrije tijd is hij graag in de buurt van zijn familie en vrienden.

patroon

with us since

2021

Leer Kingsley kennen

Zorgzaam

Aanhoudend

Betrouwbaar

Kingsley Ehizibue

K1

''Ik zou graag zien dat mijn familie en vrienden winnen in het leven, zodat ze in overvloed kunnen leven.''

K15

Psalm 23 – De Heer is mijn Herder

Mijn favoriete quote

'...Zelfs als ik door de donkerste vallei loop, zal ik niet bang zijn, want u bent dicht bij me. Uw stok en uw staf beschermen en troosten mij...'

Mijn hele leven heb ik ervaren dat hoe moeilijk het ook is, God is er om mij te beschermen en te troosten. Zo weet ik dat alles goed komt.

Belangrijke momenten van Kingsley

K21

Iemand dopen

2020

K16

Huis gekocht voor ouders

2018

DSC04117

Bart ontmoeten

2017

K22

Mijn debuut voor PEC Zwolle

2014

K9

Frank ontmoeten

2012

Zorgen voor anderen

Mijn reden om te spelen

Ik voetbal om financieel voor mijn familie en vrienden te kunnen zorgen. Ik voetbal ook omdat ik het erg leuk vind. Het belangrijkste is dat ik mensen tot Jezus Christus wil brengen! Om het licht en de liefde in mij te delen met andere mensen in de hoop dat ze in vrijheid zullen staan.

K5

Mijn eerste contact met het betaalde voetbal kwam toen ik mijn debuut maakte voor PEC Zwolle. Plotseling was ik een professionele speler.

2021

Geïntroduceerd bij Hamith

Bart van Vliet stelde me voor aan Hamith, wat dit jaar (2021) gebeurde! Ik heb voor Hamith gekozen omdat ze eerlijk, liefdevol, betrouwbaar en transparant zijn. Ze ‘zien’ je echt en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je maximale focus hebt.

DSC04133

Andere professionals