patroon
Hamith logo

The world of

Milan van Ewijk

Milan is geboren in de hoofdstad, Amsterdam. Rond zijn twaalfde verhuisde hij naar Rotterdam samen met zijn vader, moeder en zus. Milan z'n hobby's buiten het voetbal zijn gamen, anime (Japanse animatie- en tekenfilms) en fashion.

patroon

with us since

2022

Leer Milan kennen

Veerkrachtig

Sociaal

Authentiek

Energiek

Gevoelig

Milan van Ewijk

MOV00908
MOV00897

Ups and downs

Mijn carrière

Ik begon met voetballen in de jeugd van Zeeburgia. Daarna ben ik gaan voetballen bij Feyenoord. Ik heb daar 6 jaar gevoetbald en heb toen te horen gekregen dat ik kon vertrekken. Dat was een enorme domper en ik overwoog om te stoppen met voetbal. Toch ben ik doorgegaan en ben ik begonnen bij amateurclub Excelsior Maassluis waar ik het plezier in voetbal terugvond. Vanuit Excelsior Maassluis heb ik weer een profcontract getekend, ditmaal bij ADO Den Haag. Na een korte periode bij ADO Den Haag ben ik verhuurd aan Cambuur. Helaas stopte het seizoen vroegtijdig door de pandemie en eindigde mijn huurperiode. Daarna ben ik naar mijn huidige club SC Heerenveen vertrokken.

Belangrijke momenten voor Milan

MOV00855

Transfer van ADO Den Haag naar SC Heerenveen

2021

MOV00799

Rentree naar het professionele voetbal

2019

MOV00868

Het professioneelvoetbal verruild voor amateurvoetbal

2016

MOV00816

Verhuizing naar Rotterdam

2013

MOV00825

Geboren in Amsterdam

2000

MOV00830

Ik ben heel open en sociaal

Buiten het voetbal wil ik mezelf profileren als normale jongen

Ik wil me niet laten zien als een arrogante voetballer die alleen maar aan voetbal denkt. Voetbal is mijn droom en mijn baan, maar het weerhoudt me niet om een normaal persoon te zijn. Ik wil niet teveel gebruik maken van mijn privileges als voetballer.

"Ik wil gewoon een normale jongen in de samenleving zijn. Mensen moeten mij zien als Milan van Ewijk, niet als die profvoetballer."MOV00796

Milan van Ewijk

Quote

"Modesty is the key to success"

Andere professionals