patroon
Hamith logo

The world of

Tom van der Weerd

Tom is geboren en getogen in Kampen en woont hier nog steeds. Hij groeide op in een gezin van vijf. Met zijn vader, die ook zijn beste vriend is, Jan die net als hij bij de brandweer zit en zijn moeder Susanne. Hij heeft twee zusjes: Eva, die kapster is, en Anna, die fysiotherapie studeert. Momenteel woont hij samen met zijn vriendin Heleen, zij is arts.

patroon

with us since

2021

Leer Tom kennen

Aduthenticiteit

Spontaan

Avontuurlijk

Tom van der Weerd

TVDW Hamith 1336

"Ik hou van mijn werk bij de brandweer, veel afspreken met vrienden en koken, vooral op de barbecue."

TVDW Hamith 1451

Blijf dromen

Doe wat jij wil doen

Voor mij betekent dat GEEN bungeejumpen, parachutespringen of iets dergelijks. Wat dan? Ik weet het niet zeker, misschien zou ik graag mijn eigen restaurant of winkel openen met delicatessenzaken en geweldige bieren en wijnen.

Belangrijke momenten voor Tom

TVDW Hamith 1526

Overstappen van SLAM! naar Qmusic

2020

TVDW Hamith 1464

Mijn eerste huis gekocht in Kampen

2019

TVDW Hamith 1454

Mijn eigen avondshow bij SLAM! met Bram

2017

De knoppen zijn leuk

Ik hou van entertainen

Ik begon als DJ omdat ik een radio-nerd was die het gewoon leuk vond om met knoppen te spelen. Tegenwoordig kan ik geen leven meer zonder radio bedenken, en niets maakt me gelukkiger dan in een studio te zitten en Nederland te vermaken met onze muziek, prijzen en grappen.

TVDW Hamith 1524

"Ik begon in een kleine studio op mijn zolder en werkte al snel bij de lokale radiozender in Kampen. Een talentenacademie in Hilversum leidde tot een stage bij Radio 538. Toen dit afliep, boden ze me mijn eerste contract aan en zeiden: "Ga veel werken, laat zien wat je kunt in radioproductie en in het ontwikkelen van radio-items."

SLAM!

De avond show

Ik kreeg een fulltime baan in het productie- en montageteam van SLAM!. Kort daarna kreeg ik de kans om live op de radio te gaan. Dat werd meer en meer en uiteindelijk kwam ik in de avondshow met Bram Krikke terecht.

TVDW Hamith 1475

2021

Geïntroduceerd bij Hamith

Ergens in januari 2020 ging ik een kopje koffie drinken met Gerben Post, de CEO van DDF People. We konden het heel goed met elkaar vinden. In het begin was het vooral Brainpink die me hielp. Na een tijdje verschoof dat naar HAMITH. Ik besloot om met DDF People samen te werken vanwege het warme gastvrije gevoel en de gemakkelijke communicatie. Daarnaast zijn de mensen met wie ik nu werk van mijn leeftijd en lijken we de manier van denken te delen, wat erg prettig werkt.

TVDW Hamith 1480

Andere professionals