patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Bert Reinds

Ik ben geboren op 9 augustus 1960 in Enschede, Nederland. Ik ben getrouwd met Willemien en we hebben vijf zonen in de leeftijd van 23 t/m 38 jaar. Bovendien genieten we van onze vijf kleinkinderen.

Onvoorwaardelijke verbinding, Uitpakken, Authenticiteit

Persoonlijkheid

In maart 1979 verhuisde ik naar Zwolle. Daar ben ik mijn opleiding Verpleegkundige A begonnen, in het Ziekenhuis De Weezenlanden, wat nu het Isala ziekenhuis is. Al bijna 40 jaar wonen we in Hattem, een kleine stad vlakbij Zwolle.


Naast mijn werk (zie www.meandmyhouse.nl en www.uitpakken.nu) ga ik graag naar de sportschool om te sporten of ga ik fietsen met een dierbare vriend. Ik ben dol op lezen, voornamelijk vakliteratuur. En ik heb twee seizoenkaarten voor FC Twente.


Hamith Coaches 9097
Hamith Coaches 8984

Mijn motivatie

Het mooiste in mijn werk en leven vind ik het uitpakken van een ander. Geen gat vullen maar een vlam aansteken. Je hebt geen ander nodig om iemand te worden maar om zichtbaar te maken wie je al bent.


Ik geniet er echt van om anderen te zien stralen. Misschien ken je het volgende gezegde: Je eigenwaarde bepaalt of je geniet van het succes van een ander! Nogmaals, dit komt neer op het zichtbaar maken van iemands potentieel.

Specialiteit

Senior Mentor

Ik werk als: trainer, coach, schrijver, spreker. Wil je meer over mij weten, bezoek dan de bovengenoemde websites.

Hamith Coaches 9088

Ontmoet de anderen