patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Chantal Boschker

Ik ben geboren in Hengelo. Ik ben sinds 2012 getrouwd met Sander, we hebben twee kinderen, Levy en Ravi. Sander heeft ook drie kinderen uit een eerdere relatie, Jikke, Bouwe en Seb. Als kind sportte ik op hoog niveau: tennis, turnen en handbal.

Enthousiast, ondernemend; een beetje ongeduldig

Persoonlijkheid

Mijn vrienden en familie zijn heel waardevol voor mij. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en speelt dat nog steeds. Ik drink graag cappuccino en roséwijn. Op jonge leeftijd ben ik ook gaan werken in de familie sportwinkel, genaamd Vaneker Sport. De winkel werd van generatie op generatie doorgegeven en groeide uit tot een echte voetbalspeciaalzaak. Toen ik 26 was, nam ik de winkel over. 18 jaar lang heb ik dit vak met veel enthousiasme vervuld, totdat we na 76 jaar de winkel moesten sluiten.


Foto 1
Foto 2

2006

Het betreden van de voetbalwereld

Toen ik 32 jaar oud was, ontmoette ik Sander, die al 25 jaar keeper is bij FC Twente. Als spelersvrouw heb ik een bijzondere, intrigerende, maar ook vreemde wereld leren kennen. In de voetbalwereld draait alles om de atleet, maar ik merkte dat het succes mede bepaald werd door het hebben van een solide thuis. In de jaren die volgden ben ik veel op reis geweest met de vrouwen van andere spelers.

Mijn motivatie

We deelden verhalen en ervaringen. Wat was het spannend en eng om keer op keer naar een andere stad of een ander land te verhuizen als hun partners naar een nieuwe voetbalclub verhuisden. Niemand kennen, de taal niet spreken, niet kunnen rondkomen of een oppas. Ze waren volledig afhankelijk van hun partner en moesten wennen aan de nieuwe omgeving. Vaak hoorde ik over de beperkte steun van clubs, dat is me altijd bijgebleven.

Foto 3

Specialiteit

Lifestyle manager

Ik ondersteun sporters en hun families bij de dagelijkse gang van zaken buiten de club. Zo wil ik bijdragen aan het succes van een sporter en de levenskwaliteit van het gezin. Ik help ze bijvoorbeeld bij het kiezen van een nieuwe verzekering, het zoeken naar een nieuwe woning na een overplaatsing of bij het selecteren van een nieuwe oppas.

Foto 4

Het is mijn missie om mensen te ondersteunen, ervoor te zorgen dat ze zich goed voelen in hun eigen omgeving. Zodat de sporter kan doen wat hij of zij moet doen!

Ontmoet de anderen