patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Frank de Jong

Mijn naam is Frank de Jong, geboren in Oldenzaal en opgegroeid in het mooie dorpje Losser. Na 25 jaar in Losser heb ik een paar jaar in Twente gewoond. Uiteindelijk ben ik voor de liefde naar Barneveld verhuisd.

Eerlijk, betrouwbaar, positief

Persoonlijkheid

Op de CALO (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb ik mijn ontzettend lieve vrouw Mariëlle leren kennen. We hebben nu drie geweldige kinderen: Veri, Cem en Matz, die vijf, drie en één jaar oud zijn. Thuis vermaak ik me met mijn kinderen, die mij altijd bezig houden. Ook vind ik het leuk om met muziek bezig te zijn.

Hamith Coaches 9144
Hamith Coaches 9112

Mijn motivatie

Mijn grootste ambitie is om de voetbalwereld positief te veranderen. Ik heb een grote passie voor voetbal en dat wil ik ook overbrengen op de mensen met wie ik werk.

Specialiteit

Tactische coach

Ik analyseer voetballers door middel van video-analyse op persoonlijk niveau en voorzie ze van feedback op hun prestaties. Daarnaast ben ik trainer/coach bij FC Twente en de Prestige Football Academy. Het begeleiden van een individu zal het team versterken.

Frank Hamith1

Herken unieke kwaliteiten

Mijn uitgangspunt is de unieke kwaliteiten van een speler te herkennen en hem de juiste tools aan te reiken om zijn of haar kwaliteiten te benutten. Ik wil dat spelers blijven spelen met de talenten die hij of zij al heeft en richt me op het versterken van deze talenten.

Frank Hamith2

Ontmoet de anderen