patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Jorn Dekkers

Mijn naam is Jorn Dekkers, ik ben geboren en getogen in een klein dorpje in Flevoland genaamd Tollebeek.

Enthousiasme, ambitie, oprechte interesse

Persoonlijkheid

In het weekend speel ik graag zaalvoetbal, voetbal en padel met vrienden. Voor mijn studie Sport, Gezondheid en Management ben ik naar Groningen verhuisd en ben hier sindsdien nooit meer weggegaan.

Hamith JD 0744
Hamith JD 0846

Mijn motivatie

Ten eerste ben ik altijd op zoek naar een omgeving, mensen en verantwoordelijkheden waar ik energie van krijg. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik energie kreeg van het helpen van sporters binnen een professionele sportorganisatie. Bijdragen aan de professionele sportcarrière van een atleet, op welke manier dan ook, drijft mij.

Voorheen deed ik dit als jeugdtrainer bij FC Groningen. Tijdens mijn stages bij AFC Ajax en FC Groningen ontdekte ik dat ik geïnteresseerd raakte in marketing, met name in social media marketing. De jonge en innovatieve sfeer op die afdelingen maakte me nieuwsgierig. Daarom ben ik na mijn studie Sport, Gezondheid en Management begonnen met de master content en mediastrategie. Op basis van gegevens proberen te achterhalen wat de inhoudsbehoeften van verschillende doelgroepen zijn, is iets dat ik me eigen heb gemaakt en graag doe.

Hamith JD 0844

Marketing manager

Mijn Specialiteit

Tegenwoordig help ik atleten met contentstrategieën om hun publiek te laten groeien en een merk op te bouwen. Als social media marketeer bij Brainpink en marketingmanager bij Hamith kan ik hier elke dag van de week mee aan de slag.

Hamith JD 0990

Ontmoet de anderen