patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Laura Sanna

Ik ben geboren en getogen in Deventer. Ik hou van deze stad, daarom woon ik er nog steeds. Een groot deel van mijn familie woont ook nog steeds in Deventer. Ik heb ook familie in Sardinië, Italië. Dat is de reden waarom ik vaak in Italië ben met vrienden of familie. Samen genieten van de Italiaanse keuken, maar vooral samen zijn en herinneringen maken, maakt mij blij.

Betrouwbaar, eerlijk, passievol en loyaal

Personaliteit

Wat er gebeurd in het brein en waarom het reageert zoals het reageert intrigeert mij. Daarnaast ben ik een mensenmens en is mijn drempel zodanig laag dat mensen zich meteen veilig en betrouwd voelen bij mij. De klik en de verbinding die ik ervaar met de high performers zoals topsporters is ongekend en erg mooi.

Hamith laura 9809
Hamith laura 9921

Mijn motivatie

Doordat high performers zich veilig en vertrouwd voelen bij mij, kan ik doen wat ik het liefste doe. Mensen in hun eigen kracht laten komen waardoor ze het maximale uit hunzelf kunnen halen, zowel op privé als professioneel gebied. Het leven heeft mij veel lessen geleerd. Dit neem ik mee in mijn werk, in mijn passie.

Specialisme

Performance coach

Ik onderscheid mijzelf door persoonlijk te zijn, op zoek te gaan naar de kern, het proces aan te gaan en te focussen op de prestaties. Iedereen heeft zijn of haar eigen proces in het tempo die het beste past bij de high performer.

Hamith laura 9803

Ontmoet de anderen