patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Levi Opdam

Ik ben geboren en getogen in Alkmaar. Op dit moment woon ik in Deventer. Mijn grote passie is het leren kennen van mensen om mij heen en te ontdekken wat er omgaat in hun leven.

Empatisch, betrouwbaar, direct

Personaliteit

Als speler heb ik altijd mijn gevoel gevolgd en stond ik niet vaak stil bij de consequenties van verschillende situaties. Naarmate ik ouder werd, kon ik hierop reflecteren en begrijpen dat dit niet de beste manier was om te reageren. Dit heb ik weten te veranderen. Dit is één van de ervaringen die ik wil delen met de jonge generatie high performers.

Levi opdam hamith 9520
Levi opdam hamith 9653

My motivation

Ik wil als een grote broer zijn voor de jongere generatie waardoor de jongere generatie al bezig is met het opbouwen van mentale weerbaarheid voor hun verdere carrière. Ik wil ze bijbrengen dat ze met de juiste wil en instelling ze veel kunnen bereiken.

Specialisme

Performance coach

Het beste ben ik in 1 op 1 conversaties. Ook het coachen in kleine groepen bevalt mij. Het opbouwen van echte connecties is belangrijk voor mij. Met mijn verleden in het voetbal, weet ik dat ik de jonge generatie veel bij kan brengen en dat deze rol perfect bij mij past.

Levi opdam hamith 9541

Ontmoet de anderen