patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Reda Mahdi

Ik ben geboren in Amsterdam. Gelukkig had ik in mijn jeugd de kans om verschillende culturen te ontdekken. Als 2-jarige verhuisden mijn ouders met mij naar Egypte. Op mijn negende vertrokken we weer terug naar Nederland. Ook alleen wilde ik zoveel mogelijk culturen ontdekken. Op mijn achttiende verhuisde ik naar Princeton, New Jersey en bleef daar 5 jaren. Na al deze avonturen vonden ik en mijn vrouw een huis in Zaandijk.

Eerlijkheid, oprechtheid en levenslustig

Personaliteit

Momenteel ben ik de eigenaar van NutraBio Europe. Met dit bedrijf maken we schone, pure en transparante supplementen. Onze transparantie maakt ons uniek in Europa. Al onze 300 producten produceren wij in onze eigen fabriek. Naast werk word ik heel gelukkig van een goede tijd met mijn vrienden en familie, het liefst op het water of op de motor.

Reda mahdi hamith 9385
Reda mahdi hamith 9425

My motivation

De vreugde die ik elke dag ervaar door mensen te helpen in de ontwikkeling die ze doormaken maakt het voor mij makkelijk om iedere dag te gaan werken. Om onderdeel te zijn van dit succes is fantastisch. Dat is ook wat ik hier wil creëren bij Hamith. High performers helpen om het maximale resultaat uit zichzelf te halen.

Specialisme

Voedingscoach

In mijn rol als voedingscoach help ik atleten bij het maken van de juiste keuzes in wat ze consumeren. De brandstof die je je lichaam geeft is een groot onderdeel van de performance die je levert. Ik help de High Performers met mijn kennis over voeding.

Reda mahdi hamith 9421

Ontmoet de anderen