patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Twan van den Heuvel

Ik ben geboren en opgegroeid in Waalwijk in een gezin met 3 broers en één zus. Tussendoor heb ik een aantal jaar op Curaçao gewoond voor het werk van mijn vader. Ik ben gelukkig getrouwd met een lieve mooie vrouw, samen hebben we drie dochters. Ook ben ik opa van een ster in wording, mijn kleinzoon die net als ik gek is op voetbal.

Hamith Coach Twan 7402

relaxed, veelzijdig, loyaal, geloof

Persoonlijkheid

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gedrag, in waarom mensen de dingen doen zoals ze die doen. Ik ben ook altijd bezig met mensen sterker, onafhankelijker maken en vind het een kick als mensen door mijn coaching hun kracht vinden. Ik geloof dat ieder mens uniek en bijzonder is. De kunst van het leven is te ontdekken waarvoor je bestemd bent. Ik weet dat als je de bestemming kent, je betere doelen kunt stellen.

Ontwikkeling

Ontwikkeling en ontdekken wie je kunt zijn zit in mijn optiek niet zozeer in kennis vergaren en training. Meer in de wikkels eraf halen (net als een mummie) zodat je ziet wat er al in je zit qua talenten en kracht.

Hamith Coach Twan 7461

Performance Coach

Ik ben een performance coach die gedreven en loyaal is, kwaliteit levert, en mensen uitdaagt en helpt de beste versie van zichzelf te worden. De krachtige levenslessen en mensenkennis die ik heb verkregen in combinatie met de 25 jaar ervaring als coach gebruik ik om mensen in hun kracht te zetten. Dit is eigenlijk voor mij de mooiste passie, het geeft me blijdschap om anderen te zien stralen en ze succesvol te zien.

Hamith Coach Twan 7434

Ontmoet de anderen