patroon
Hamith logo

Hamith Crew

Wouter Klapwijk

Mijn naam is Wouter Klapwijk, ik ben 38 jaar. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Momenteel woon ik in Zwolle, samen met mijn vrouw en zoon.

Zonder oordeel, Goede luisteraar, Nieuwsgierig

Persoonlijkheid

Na een carrière als topsporter in het volleybal heb ik gewerkt in een Psychiatrisch ziekenhuis binnen de forensische gezondheidszorg. Daarna ben ik ondernemer geworden en heb ik Proventie BV opgericht. Een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de mentale gezondheid van medewerkers in organisaties.


In mijn vrije tijd sport ik graag, voornamelijk fitness. Ik wandel graag met onze hond en sinds kort ben ik begonnen met zeilen. Daarnaast geniet ik van verse koffie, een goede whisky en lekker eten.

Hamith Wouter
Wouter Hamith3

Professioneel volleyball

Mijn eigen carrière

Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik twaalf seizoenen op het hoogste niveau gevolleybald. Waarin ik negen finales heb gespeeld en vier prijzen heb gewonnen. Ik kijk (nu) met trots terug op mijn sportcarrière en prestaties.

Mijn motivatie

Tegelijkertijd waren er mentaal hele zware periodes. Privé en in de sport is er veel met mij gebeurd. Ik heb veel van deze periodes alleen doorstaan door elke dag te vechten en mijn grenzen te verleggen. Ik heb ervaren hoe het is om te overleven, te vechten, te winnen en te verliezen. Soms voelde ik me eenzaam en terugkijkend miste ik iemand om mee te praten die begreep wat ik doormaakte als een professionele atleet. Ik vind het een voorrecht om mij beschikbaar te stellen voor sporters die baat kunnen hebben bij deze begeleiding.

Hamith Coaches 9251

Specialiteit

Performance coach

Als ervaringsdeskundige in de topsport kan ik me goed voorstellen wat je als sporter doormaakt. Omgaan met presteren onder druk, kritiek van buitenstaanders, je vreugde en motivatie, focus en vertrouwen in de loop van de tijd behouden. Dit is een lijst met problemen die u kunt tegenkomen die uw prestaties belemmeren. Ik kan je ondersteunen om je als persoon mentaal te ontwikkelen.

Wouter Hamith2

Vertrouwensrelatie

Bovendien help ik je om je goed te voelen en begeleid ik je in wat nodig is om topprestaties te leveren en dicht bij jezelf te blijven. Bij het samenwerken is vertrouwen essentieel. Daarom wil ik graag voortbouwen op deze vertrouwensrelatie en u beter leren kennen. Mensen zien me als vrij van oordeel, voorzichtig, nieuwsgierig en vol optimisme. Ik kom graag met je in contact voor een uitgebreide kennismaking.

Wouter Hamith4

Ontmoet de anderen