Hamith logo

IMPROVE YOURSELF,
IMPROVE YOUR BUSINESS

Hamith creëert omgevingen waardoor het maximale rendement uit talent gehaald wordt. Onze experts dagen je uit om jezelf te ontwikkelen door prikkelende inzichten te geven, vertrouwen te bieden en zelfvertrouwen op te bouwen.

"Ik heb besloten om met Hamith samen te werken omdat ze warm en gastvrij zijn. De communicatie met Hamith verloopt altijd soepel. We lijken dezelfde manier van denken te delen, wat heel goed werkt."

Tom van der Weerd

TVDW Hamith 1451

"Ik heb voor Hamith gekozen omdat ze eerlijk, liefdevol, betrouwbaar en transparant zijn. Ze ‘zien’ je echt en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je maximale focus hebt."

Kingsley Ehizibue

K1 2

"Ik steun Hamith vanwege het belang van persoonlijke begeleiding in wereld waar veel druk op ondernemers ligt. Hamith daagt ondernemers uit zelfbewust en zelfkritisch te zijn en helpt met het omgaan van vele invloeden. Zo zetten ze de ondernemer in hun kracht."

Bert Konterman

Foto Bert Konterman

"Om optimaal te kunnen presteren heb je een stabiele basis, vertrouwen en veiligheid nodig.
Door je hoofd leeg te maken en dingen uit handen te geven ga je beter presteren. Dat is Hamith."

Sander Boschker

Foto Sander Boschker

WORLD OF HAMITH

Image 5 1
image overlay

1. KENNISMAKING

Al onze samenwerkingen beginnen met een uitgebreide kennismaking, om zo te bepalen wat belangrijk is voor jou. We willen weten met wie we te maken hebben door jouw bedrijf en jouw wensen te leren kennen.

Samenwerking 2022 04 13 140352 qbzy
image overlay

2. AFSTEMMING

Vertrouwen, ambitie en relatie zijn drie speerpunten van onze werkwijze. In al onze samenwerkingen verwachten we dat deze kernwaarden gerespecteerd en nageleefd worden. Jij mag van ons verwachten dat wij hier nooit van afwijken.

Image 7 1
image overlay

3. SAMENWERKING

Samen streven we naar het maximale rendement uit talent te halen. Dit doen we door het maximaliseren van je eigen talenten en die van je teamgenoten. We vragen je om een betere versie van jezelf te worden. Hetzelfde geldt voor jou: Heroes are made in the heart.

Get access to our expertise

info@hamith.com