Hamith logo
service overlay

Iedereen moet zijn verhaal kunnen vertellen

Als directeur of eigenaar komt er veel op je af en wordt er verwacht dat jij je hoofd koel houdt in allerlei situaties als medewerkers bij jou komen voor advies.

Maar bij wie kun jij terecht met jouw zorgen? Vanuit de topsport merken wij dat het belang van een klankbord, luisterend oor of begeleider essentieel is om ervoor te zorgen dat je fit blijft en je kunt focussen op jouw verantwoordelijkheden. Onze coaches geloven in een aanpak die verder gaat dan een luisterend oor. Je hebt iemand nodig die er voor je staat, op wie je terug kan vallen als het wat minder gaat.
Door nadruk te leggen op de persoonlijke relatie tussen jou en je coach zijn onze samenwerkingen succesvol. Onze coaches geven advies vanuit eigen ervaringen, theorie en ervaringen uit de topsportwereld.

"De verschillen in hulpvraag bij directeuren/ondernemers lijkt erg op die van topsporters. De behoefte van ieder individu verschilt, het is essentieel dat je een coach hebt die bij jou als persoon past en waar je een goede klik mee hebt. Dat geldt overigens ook andersom voor de coach. Een coach moet het gevoel hebben een goede samenwerking te kunnen starten met een relatie."

Bart van Vliet (coach)

Samen met je coach bepaal je zelf wat de begeleiding inhoudt. Individuele coaching is maatwerk en de invulling kan naar loop van tijd ook wijzigen.